DESPRE NOI

PASIUNE, CALITATE, INOVAȚIE

 

Aceste 3 cuvinte descriu marca noastră și cultura noastră. Am proiectat, fabricat și livrat instrumente către o forță de muncă globală de peste 40 de ani. Scopul nostru este să creăm instrumente care să facă munca mai ușoară și mai sigură.

SP Tools este o companie profesională de scule care produce scule manuale și cutii de scule care îndeplinesc și depășesc așteptările comercianților din întreaga lume. Cu o echipă de profesioniști dedicați, ne străduim să inovăm scule și sisteme depozitare care să țină pasul cu un peisaj auto și industrial în continuă schimbare.

SP Tools se găsește în magazinele de curse, concesionare, ateliere și garaje de acasă de top, care necesită instrumente de cea mai bună calitate. Cu distribuția în peste 50 de țări din întreaga lume, si voi puteți deține și cele mai bune unelte SP TOOLS.

Gama acoperă unelte pneumatice, unelte electrice, unelte manuale, unelte specializate auto, echipamente pentru garaje, compresoare de aer și alte produse asociate.

În calitate de companie cu mândrie australiană, ne-am menținut declarația de poziție „Fabricat pentru profesioniști”. Cercetarea, dezvoltarea și inovarea continuă să ne determine să producem un produs mai bun, ascultând și satisfacând în același timp cerințele comercianților profesioniști de pe piața globală.

Instrumente SP TOOLS Fabricate pentru profesioniști.